od Wiz-Dinero » 09.01.2007., 01:39:41
Sto se tice EU,apsolutno stojim iza toga DA SE NE TREBAMO ZURITI U ISPUNJAVANJU EU STANDARDA,vec da trebamo pokrenuti privredu,poceti zaradjivati pare...EU STANDRAD CE DOCI SAMO PO SEBI,postepeno!na zalost,nasim politicarima je jedini cilj uci u EU,koji *urac cemo tamo ako nemamo para!?Ja ne znam jesu li ljudi(politicari) glupi ili ludi,ako misle da ce tog dana kada udjemo u EU,da ce sve postatii IDEALNO!Zivi bili pa videli,evo,pre neki dan su usli Rumunija i Bugarska,pa cemo videti kako ce njima biti!
Poenta cele ovo moje price,koju sam vec pricao(ne znam na kojem forumu)...u veci sa EU integracijama...Ne trebamo se uopste zuriti u tu uniji,vec sami poboljsavati stvari u svom "dvoristu"...voditi dobru makroekonomsku politiku(sto prije ukinuti MONETARNI ODBOR---jer dok on postoji nema makroekonomske politike),razvijati malu privredu,smanjiti korupciju,zaboraviti rat i nacionalne gluposti(to je najteze,ali i najvaznije pitanje---ako se mene pita) ! ...nacionalizam(sovinizam) ce nestati onog dana kada narod u BIH bude imao para...dok je bijeda i neimastina,bice i nacionalizma(sovinizma)!
Jos samo nesto da dodam...Kako rece Vladan,mi kada udjemo u EU tada ce se ona verovatno raspasti(ili postati neka institucija----kao UN,u kojoj su svi,a ne igra neku znacajnu ulogu)!...GOTOVO 100% SAM SIGURAN U TO!
Ne znam,puno sam skeptican kad je u pitanju ulazak BIH(ovakve kakva je sad) u EU!!!!nerviraju me politicari sto tu temu uopste spominju,kao da nemaju pametnijih stvari da rade...nego da vrse PREGOVORE O MOGUCIM PREGOVORIMA ZA ULAZAK U EU!!!
POZDARAV SVima...
...TRAZIM BROKERICU ZA LJUBAVNICU...