Banjalucki dani karijere

Rasprava o temama koje imaju prektični značaj u vrijeme studiranja i poslije završetka studija...

Banjalucki dani karijere

Novi postod MC Miki » 05.05.2008., 21:46:13

Ovom prilikom bih, kao jedan od organizatora ovog projekta, zeljeo sve da vas pozovem da prisustvujete Banjaluckim danima karijere koji ce se odrzati 30. i 31. maja ove godine u Domu mladih (s druge strane Djecijeg pozorista, ulaz s onog velikog parkinga).

Projekat je namijenjen srednjoskolcima i studentima koji su u potrazi za prakom ili poslom. Naime, svjesni smo da danas postoje sve veci problemi u pronalazenju prakse za mlade ljude zbog nedostatka komunikacije izmedju kompanija i mladih. Mi upravo zelimo da premostimo tu prepreku.

Za novosti o projektu i detalje posjetite:

http://www.bldk.info

Sajt je tek poceo s radom i bice dopunjavan kako se sajamski dani budu priblizavali. Za sve dodatne informacije pisite mi privatnu poruku, ovdje na forum ili na email.
- Ma samo opusteno!!! (:
- Fare l'amore con il sapore (:
- You're my wife. I will not talk to you while I have a TV. - Bundy, Al Bundy (:
Korisnikov avatar
MC Miki

Pridružio se: 11.07.2007., 13:51:13

Re: Banjalucki dani karijere

Novi postod MC Miki » 06.05.2008., 18:15:47

Slijedeca radionica "Kako traziti posao" u sklopu Banjaluckih Dana Karijere bice odrzana 14.05. u 16h. u Sali 3, Ekonomskog fakulteta. Sve zainteresovane molim da mi se prijave na email ili na privatnu poruku.
- Ma samo opusteno!!! (:
- You're my wife. I will not talk to you while I have a TV. - Bundy, Al Bundy (:
Korisnikov avatar
MC Miki

Re: Banjalucki dani karijere

Novi postod MC Miki » 16.05.2008., 14:57:37

Slijedeca radionica u pondjeljak, 19.05.2008. godine u Domu Omladine.
- Ma samo opusteno!!! (:
Korisnikov avatar
MC Miki

Povratak na Praktične teme